Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
149

Α.Ε.Ο. 70 Χρόνια

< 1 λεπτό
04.02.15 • 09:21
#Tags:

Α.Ε.Ο. 70 Χρόνια

 Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΟ και το www.asopichos.gr ήδη έχει ξεκινήσει αφιέρωμα με τους ανθρώπους που φόρεσαν, μάτωσαν και δόξασαν τη φανέλα της σε διάφορες περιόδους. Μέσα από τις συνεντεύξεις με αυτούς τους ανθρώπους θα δώσουμε το στίγμα της εκάστοτε εποχής στο πέρασμα των 70 χρόνων.

Στην πρώτη μας συνέντευξη μιλήσαμε με τον μεγάλο τερματοφύλακα της ΑΕΟ Βασίλη Τζερεμέ που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο αλλά είναι και ο μακροβιότερος ποδοσφαιριστής με παρουσία 19 χρόνων και συνδετικός κρίκος των δεκαετιών 1950, 1960, 1970 και 1980!

Στη συνέχεια θα παρουσιάσουμε και άλλους μεγάλους ποδοσφαιριστές που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην 70χρονη ιστορία της ΑΕΟ.

Η ΑΕΟ είναι ένας από τους πυλώνες που ακουμπάει ο Ορχομενός, μαζί με τις Αρχαιότητες, τις Πηγές, το Καρναβάλι και τους ξεχωριστούς Ανθρώπους του.

Η σημερινή ΑΕΟ δεν είναι και στην καλύτερη θέση και μάλλον θα υποβιβαστεί στη Β κατηγορία Βοιωτίας. Η συγκυρία της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την γέννησή της ας είναι μια ευκαιρία ανασυγκρότησης, προβληματισμού και συμμετοχής όλων μας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle