Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
129

Βαγγέλης Αποστόλου: Μονόδρομος η συμφωνία

< 1 λεπτό
13.07.15 • 16:01
#Tags:

Βαγγέλης Αποστόλου: Μονόδρομος η συμφωνία

Κατά την παρέμβασή του στο σημερινό Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Αναπληρωτής ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΥπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου αναφέρθηκε στην συμφωνία της χώρας μας με τους εταίρους της, τονίζοντας προς τους ομολόγους του τα εξής:

«Η σημερινή μέρα έχει μια ιδιαίτερη σημασία για την Ευρώπη και τη χώρα μου. Με την υπογραφή της νέας συμφωνίας διασφαλίζεται η ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, αλλά και υπηρετούνται οι βασικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτές της αλληλεγγύης και της συνοχής.

Η συμφωνία είναι δύσκολη. Η εφαρμογή της θα έχει και αρνητικές επιπτώσεις για τον ελληνικό λαό. Αποτελεί όμως, εκ των πραγμάτων, μονόδρομο για την παραμονή μας στην Ευρωζώνη. Δεσμευόμαστε ότι θα την υλοποιήσουμε με συνέπεια».

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle