Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
386

Βασίλης Τζερεμές ο συνδετικός κρίκος 4 γενεών της ΑΕΟ

< 3 λεπτά
21.12.14 • 09:54
#Tags:

Βασίλης Τζερεμές ο συνδετικός κρίκος 4 γενεών της ΑΕΟ
Από τους μεγάλους, της μεγάλης ΑΕΟ

Πορτραιτο Τζερεμες

Είναι ο συνδετικός κρίκος τεσσάρων γενεών της ΑΕΟ. Είχε την τύχη να συνδέσει την ομάδα της δεκαετίας του 1950, 1960, 1970 και 1980. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι από τους μακροβιότερος (αν όχι ο μακροβιότερος) από τους μεγάλους της αγαπημένης ομάδας, της θρυλικής Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού της ΑΕΟ.

Δέχτηκε να μας παραχωρήσει συνέντευξη, στον διευθυντή του asopichos.gr, να τα πούμε ΟΛΑ στο πλαίσιο παρουσίασης προσώπων του τόπου μας που έχουν παίξει ρόλο στην πορεία αυτού του τόπου και γνώρισαν την καταξίωση σε διάφορους τομείς και θα παρουσιαστούν στη συνέχεια από το www.asopichos.gr
Το σημερινό μας αφιέρωμα ανήκει στον Βασίλη Τζερεμέ, τον μεγάλο τερματοφύλακα και συνεχιστή της παράδοσης που θέλει τον Ορχομενό να έχει παράδοση σε μεγάλους τερματοφύλακες.
Τον συνάντησα στο σπίτι του στον Ορχομενό, παραμονές Χριστουγέννων όπου δέχτηκε ευγενικά την πρόσκλησή μου να μιλήσουμε για την ποδοσφαιρική ζωή και ουσιαστικά τη ζωή του…

Καλύτερη Σύθεση
Θυμηθήκαμε στιγμές και πρόσωπα από την ποδοσφαιρική του καριέρα… Ο Γιώργος (Μερτζάνης) τραγουδούσε συνεχώς, ο Λουκάς (Πανάγος) ήταν ο «χωρατατζής» της ομάδας, έκανε πλάκες και μας έκανε να ξεχνάμε το άγχος. Ο Γιώργος (Τσάμης) μίλούσε συνεχώς, ο Τιμολέων (Παγούρας) είχε κολλήσει με τη Μαντουβάλα μας είπε αναπολώντας τα όμορφα χρόνια της ένδοξης ΑΕΟ.
Ο Βασίλης μας μίλησε για τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές, την μεταγραφή του, το ρόλο των φιλάθλων, την αρχή και το τέλος της καριέρας του.
Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες και τους προπονητές του ποιόν θεωρεί τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών του Ορχομενού και όχι μόνο και ποιός ήταν η ψυχή της ομάδας.Αναφέρθηκε στις αποκρούσεις των πέναλτι στη Ρόδο, για το παρών, το μέλλον της ΑΕΟ, πώς αποκαλεί τους σημερινούς διοικούντες και γιατί δεν πάει στο γήπεδο.

Τις επόμενες ημερες το πρώτο μέρος της συνέντευξης

Μπάμπης Ζαννιάς

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle