Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
123

Βιβλική καταστροφή στην Κίνα από εκρήξεις. Τραγικές εικόνες

< 3 λεπτά
13.08.15 • 17:33
#Tags:

Βιβλική καταστροφή στην Κίνα από εκρήξεις

Δύο ισχυρότατες εκρήξεις ισχύος τουλάχιστον 20 τόνων ΤΝΤ σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε αποθήκες εκρηκτικών ενώ πάνω από 50 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, περισσότεροι από 700 έχουν τραυματιστεί πολλοί από αυτούς σοβαρότατα ενώ οι αρχές γνωστοποίησαν ότι αγνοείται η τύχη πυροσβεστών που επιχειρούσαν στην περιοχή.

Κινα εκρηξεις4Το γεγονός συνέβη στη βιομηχανική περιοχή του λιμανιού της πόλης Τιανζίν.
Η δημόσια τηλεόραση CCTV ανέφερε ότι οι εκρήξεις έγιναν σε αποθήκες εκρηκτικών, προκαλώντας ένα ωστικό κύμα που έγινε αισθητό σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων. Η πόλη μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων εξαιτίας τόσο της φωτιάς που κατέκαψε παρακείμενα κτίσματα και αυτοκίνητα, όσο και λόγω του ωστικού κύματος που προκάλεσε υλικές ζημιές.
Η έκρηξη ήταν τόσο μεγάλη ώστε, σύμφωνα με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Twitter καταγράφηκε ακόμα και από μετεωρολογικούς δορυφόρους στο διάστημα.

Το υπουργειο εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις εκρήξεις στην κινεζική πόλη Tianjin

οδύνη για την τραγική απώλεια τόσων ανθρωπίνων ζωών από τις χθεσινές πολύνεκρες εκρήξεις στο λιμάνι της πόλης Tianjin στην Κίνα είναι βαθύτατη.
Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, στην Κυβέρνηση και στον φίλο λαό της Κίνας, καθώς και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στους εκατοντάδες τραυματίες".

Κινα εκρηξεις 2  Κινα εκρηξεις Κινα εκρήξεις Κινα εκρηξεις1 Κινα εκρήξεις3  Κινα εκρήξεις4

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle