Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
769

Βολές Πυροβολικού στη Θήβα. Ποιές περιοχές είναι επικίνδυνες

< 1 λεπτό
20.04.15 • 07:28
#Tags:

Βολές Πυροβολικού στη Θήβα. Ποιές περιοχές είναι επικίνδυνες

Από σήμερα το πρωί (Δευτέρα 20 Απριλίου) και έως 24 Απριλίου 2015, από ώρες 08:00 έως 23:00, θα πραγματοποιηθούν βολές στο Πεδίο Βολής του Πυροβολικού στη Θήβα με πυροβόλα 155χιλ και εκρήξεις τυχόν Κανονια βολέςμη διαρραγέντων βλημάτων μετά το πέρας της βολής.

Επικίνδυνη περιοχή αυτή που περικλείεται μεταξύ των ορίων: ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΚΟΥΜΕΡΣΚΙ- ΒΛΑΧΙΚΑ ΑΛΩΝΙΑ- ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΣΩΡΟΣ-ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΜΕΓ. ΚΟΠΡΙΣΙΑ - ΧΩΡΙΟΥ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ - ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΗ ΨΙΛΟΡΑΧΗ.

Μέσα στην περιοχή αυτή, κατά τις ημέρες και ώρες που θα εκτελούνται βολές, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διέλευση ατόμων ή ζώων και πάσης φύσεως τροχοφόρων προς αποφυγή ατυχημάτων.

Σε περίπτωση ανευρέσεως βλήματος, παρακαλούμε όπως μην το αγγίξετε και να ειδοποιήσετε το ταχύτερο δυνατό τη Στρατιωτική Μονάδας (ΣΠΒ) στο τηλ 2296033497 ή την Αστυνομία (τηλ: 100).

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle