Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
88

 Βορίδης: Αυτοί είναι οι στόχοι για την αγροτική ανάπτυξη 

< 5 λεπτά
09.01.20 • 21:40
#Tags:

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης κατά τη διάρκεια πολύωρης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, παρουσίασε τον απολογισμό των σημαντικότερων δράσεων που έχει επιτύχει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατά τη διάρκεια της θητείας του, καθώς επίσης και τους στόχους που έχουν τεθεί για το 2020.
Ο Υπουργός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στον τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης και σημείωσε ότι το Υπουργείο έχει προχωρήσει πολύ πιο πέρα από αυτές, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν στην επίλυση μίας σειράς ζητημάτων που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο για χρόνια.
Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά τον απολογισμό του έργου του, ο κ. Βορίδης ανέδειξε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Στη συνέχεια, ο Υπουργός έθεσε αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα των δράσεων που αναμένεται να υλοποιηθούν στη διάρκεια του 2020 και πιο συγκεκριμένα:

«Σας παρουσίασα τα πιο μεγάλα και σημαντικά», τόνισε ο κ. Βορίδης απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και υπογράμμισε ότι: «Υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα που πρέπει να κάνουμε και τα οποία εντάσσονται σε μια συνολική στρατηγική. Και στοχεύουν τόσο στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής παραγωγής και στην αύξηση του εισοδήματος  των παραγωγών όσο και στην προσπάθειά μας να συγκρατήσουμε ανθρώπους στον πρωτογενή τομέα, να καταστήσουμε τον πρωτογενή τομέα μια ελκυστική δραστηριότητα,  η οποία εξασφαλίζει ικανό και αξιοπρεπές εισόδημα και βεβαίως συμβάλλει αποφασιστικά και στη συνολική υπέρβαση που επιχειρεί η ελληνική οικονομία να ξεπεράσει την κρίση».
Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκε από τον Υπουργό η παρουσίαση της νέας διοίκησης του ΕΦΕΤ, στην οποία έχει οριστεί Πρόεδρος ο Αντώνης Ζαμπέλας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle