Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
123

Βρήκαν "κέντρο" οι τοξοβόλοι μας

< 2 λεπτά
26.02.18 • 19:50
#Tags:

Ένα χρυσό, ένα αργυρό και δύο χάλκινα ήταν τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας 24-25 Φεβρουαρίου 2018.

Χρυσός πανελληνιονίκης στην κατηγορία Νέων Ανδρών Ολυμπιακού τόξου αναδείχτηκε ο Ακριβάκης Νικόλαος και στην ίδια κατηγορία το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Σούτας Νικόλαος

Στο ομαδικό Ν. Ανδρών Ολυμπιακού τόξου οι αθλητές μας Ακριβάκης Νικόλαος, Ζαχαριάς Κωνσταντίνος και Σούτας Νικόλαος κατέκτησαν την δεύτερη θέση και στέφθηκαν αργυροί πανελληνιονίκες.
Στην κατηγορία των εφήβων Ολυμπιακού τόξου οι αθλητές μας Αυγητίδης Νικόλαος-Ιωακείμ, Βασιλειάδης Άγγελος και Παπαναστασίου Αναστάσης πήραν το χάλκινο μετάλλιο.

Τέταρτη θέση κατέκτησε ο Καλομοίρης Γεώργιος στην κατηγορία Ανδρών Ολυμπιακού τόξου. Ο Καβάλος Χρήστος κατετάγη έκτος στην κατηγορία Εφήβων Συνθέτου τόξου.

Τοξοβολία γονείς

Υπερήφανοι γονείς αθλητών

Αξιόλογη ήταν και η εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου Βεντούρη Παναγιώτας, Αυγητίδη Άννας- Μαρίας και Τριάντη Σπύρου, Βεντούρη Ζαννή και Βασιλειάδη Στράτου.

Για άλλη μια χρονιά οι εξαιρετικές διακρίσεις και επιδόσεις των αθλητών επιβεβαίωσαν τη δυναμική πορεία του συλλόγου πανελλαδικά.

Οι προπονητές Νίκος Μπαλιάμης και Βασίλης Χριστοδούλου καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου συγχαίρουμε τους αθλητές μας για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισαν και νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle