Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
92

Βραβεύτηκαν οι εθελοντές εκπαιδευτικοί από τον Δήμο Θήβας

< 2 λεπτά
20.07.17 • 19:01
#Tags:

Τους εθελοντές εκπαιδευτικούς και ιδιοκτήτες ιδιωτικών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης που συμμετείχαν στο “Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων” βράβευσε ο Δήμαρχος Σπύρος Νικολάου, παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Κ.Φ. Κώστα Χαρέμη και της Συντονίστριας της Δομής – μέλος της Επιτροπής Δώρας Προκοπίου, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης στη σημαντική εκπαιδευτική αρωγή που προσέφεραν, σε μαθητές οι οικογένειες των οποίων, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στα σχετικά με την εκπαίδευση έξοδα.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι μία κοινωνική δομή, που λειτουργεί στο Δήμο Θηβαίων από το 2012 υπό την εποπτεία του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Επιτροπής Κοινωνικού Φροντιστηρίου και παρέχει δωρεάν μαθήματα σε εβδομαδιαία βάση σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από εθελοντές εκπαιδευτικούς στο 2ο Γυμνάσιο Θήβας καθώς σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

Οι αιτήσεις μαθητών για παροχή δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας ανήλθαν στις 34 ( 16 Γυμνασίου και 18 Λυκείου) και εγκρίθηκαν όλες από την αρμόδια επιτροπή καθώς πληρούσαν τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Ευχαριστήριο

Η Επιτροπή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Δήμου Θηβαίων ευχαριστεί και συγχαίρει θερμά για την πολύτιμη συμμετοχή τους σ’ αυτή την κοινωνική δράση και την προσπάθεια για ισότητα στην πρόοδο και στην παρεχόμενη παιδεία :

Τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που δίδαξαν (και οι οποίοι επιλέχθηκαν με βάση τις ημέρες και ώρες που είχαν δηλώσει στην αίτησή τους και τη ζήτηση των μαθημάτων ειδικότητάς τους):

Ράπτη Αλέκο, Χαλάτση Όλγα, Μπεθάνη Αικατερίνη, Καραπέτσα Γεώργιο (Φιλολόγοι), Λιώρη Παναγιώτη (Φυσικό), Σασλή Στέφανο (Βιολόγο).

Τα ιδιωτικά Κέντρα Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης
“Λουκάς Βαγενάς”, “Νέο”, “Ειρμός”, “Ορόσημο”, “Μέθοδος”
“Φάσμα”.
Τους εκπαιδευτικούς που δήλωσαν εθελοντική συμμετοχή αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε ζήτηση των προσφερόμενων ειδικοτήτων ή μαθημάτων :
Πετραλή Ελένη-Μαρία, Ελληνικού Μαρία ( Φιλόλογοι), Κολέσια Ιωάννη, Σωτηρίου Ηλία, Δελβενακιώτη-Γεωργόπουλο Ιωάννη (Καθηγητές Πληροφορικής), Προκοπίου Δώρα ( Οικονομολόγο- Αρχές Οικονομικής Θεωρίας), Θεοδωσιάδη Παρασκευά (Πολιτικό Μηχανικό: Οικοδομικό- Αρχιτεκτονικό Σχέδιο κα) Ψύχα Ευαγγελία ( Aγγλική Φιλολογία-Αγγλικά).

Επίσης τον Διευθυντή του 2ού Γυμνασίου Θήβας Λάμπρο Κούτσικο για τη συνεργασία και τη βοήθειά του στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, τον Δημήτρη Τσομπανέλη (Κλειδαρά) για τα αντικλείδια των αιθουσών και τον Λεμονάκο Νίκο ( Εκτυπωτικό Κέντρο) για τις πλαστικοποιήσεις των επαίνων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle