Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
84

Βραβεύτηκε ο Δήμος Θήβας για την ανάπλαση της οδού Επαμεινώνδα

< 2 λεπτά
06.10.17 • 19:37
#Tags:

Το “Bronze” βραβείο για το έργο “Ανάπλαση πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων” έλαβε ο Δήμος Θηβαίων από τα φετεινά “Best City Awards”, συμμετέχοντας στην κατηγορία “Έργα Ανάπλασης” της Ενότητας “Υποδομές & Αστική Ανάπλαση”.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των “Best City Awards”. Θυμίζουμε ότι το 2016 ο Δήμος Θηβαίων είχε λάβει το “Gold” βραβείο και για το έργο "Βιοκλιματική αναβάθμιση του δημόσιου ανοικτού χώρου κατά μήκους του ιστορικού ρέματος Χρυσορρόα του Δήμου Θηβαίων"

Βραβειο Θηβα πεζόδρομος

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βραβείων έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“ Λάβαμε ένα ακόμα βραβείο “Best City” για ένα έργο πνοής για την πόλη της Θήβας. Η διάκριση αυτή είναι πολύ σημαντική για εμάς, γιατί η ανάπλαση του πεζόδρομου της οδού Επαμεινώνδα ήταν ένα έργο δύσκολο που αφορούσε τη διαμόρφωση μίας επιφάνειας 16.260 τ.μ. στην καρδιά της πόλης των Θηβών αλλά και την κατασκευή των απαιτούμενων δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης ομβρίων. Ήταν ένα έργο που χρειαζόταν επιμονή, υπομονή και αγαστή συνεργασία με πολλές εμπλεκόμενες υπηρεσίες αλλά και τους φορείς και πολίτες της πόλης, το οποίο καταφέραμε να ολοκληρώσουμε, υπερκεράζοντας όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάδειξη του ιστορικού κέντρου των Θηβών και την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής για τους πολίτες”.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle