Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
133

"Βρώμικα χέρια" στην ΠΕ Βοιωτίας

< 2 λεπτά
23.10.15 • 07:13
#Tags:

"Βρώμικα χέρια" στην ΠΕ Βοιωτίας 

Ερευνα διεξάγει από χθες η Ελληνική Αστυνομία, στρεφόμενη κατά συγκεκριμένου υπαλλήλου της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, για τη διαπίστωση τέλεσης από μέρους του ποινικού αδικήματος της δωροδοκίας, το οποίο φέρεται να διέπραξε κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του.

Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, θεωρεί αυτονόητο να κινηθεί από τη πρώτη στιγμή η σχετική διαδικασία χερια κλεψιακαι συνδράμει τις αρμόδιες αρχές, στην εξακρίβωση τυχόν αδικήματος και των υπαιτίων του, παρέχοντας το οποιοδήποτε στοιχείο ζητηθεί, πράγμα που άλλωστε αποτελεί και υποχρέωσή της και τονίζει:

"Η δήλωσή μας, από τη πρώτη ημέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας για "μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς, καμία σκιά, όλα στο φως " αποτελεί απαράβατη αρχή. Σε αυτή τη βάση καλωσορίζουμε την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας και ευχαριστούμε τα στελέχη της, για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν στον κοινό μας αγώνα".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle