Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
492

Γήπεδο Χάντμπολ και Μπάσκετ στο Γυμνάσιο Αλιάρτου

< 2 λεπτά
18.10.17 • 17:41
#Tags:

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των γηπέδων Χαντμπολ και Μπάσκετ στο Γυμνάσιο Αλιάρτου και ήδη δόθηκαν σε χρήση στους μαθητές .

Οι εργασίες περιλαμβάνονταν στο υπό εξέλιξη πρόγραμμα φροντίδας και ανακαίνισης των χώρων που συναθροίζονται παιδιά, όπως παιδικές χαρές, γήπεδα, αυλές σχολείων και εκπονείται από ίδιους πόρους του Δήμου.

Με την κατασκευή των συγκεκριμένων γηπέδων ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα σε ότι αφορά τους αύλειους χώρους και τις αθλητικές εγκαταστάσεις όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.

χαντ μπολ ΑλιαρτοςΟ Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων κος Ντασιώτης Γ. σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «……. Ένας μεγάλος στόχος της Δημοτικής αρχής σήμερα ολοκληρώθηκε. Σε συνέχεια των παρεμβάσεών μας για τη δημιουργία μεγάλων και σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων ( κλειστά γυμναστήρια, στάδια και γήπεδα σε κάθε γειτονιά), είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να πούμε ότι τελειώσαμε με τις αθλητικές εγκαταστάσεις όλων των σχολείων μας.

Οι παρεμβάσεις αυτές έγιναν σε δώδεκα ενεργές σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης και αφορούσαν, πέραν των εργασιών καλλωπισμού (χλοοτάπητες, κιόσκια, παγκάκια),την κατασκευή ελαστικών δαπέδων στα νηπιαγωγεία και αθροιστικά πέντε (5) γηπέδων ποδοσφαίρου 5χ5, ενός (1) γηπέδου ποδοσφαίρου 8χ8, έξι (6) γηπέδων Μπάσκετ, τριών (3) γηπέδων βόλεϊ και ενός (1) γηπέδου χάντμπολ. Η νέα γενιά είναι προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της και τους δίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε…..»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle