Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
124

ΓΓΑ: Λειτουργία Σχολών Προπονητών 2018-2019

< 2 λεπτά
20.07.18 • 19:14
#Tags:

Σε πλήρη λειτουργία είναι οι σχολές προπονητών Γ’ κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε συνεργασία με τις αντίστοιχες αθλητικές ομοσπονδίες στα αθλήματα της Ρυθμικής Γυμναστικής - Ενόργανης Γυμναστικής, Τραμπολίνου, Ακροβατικής Γυμναστικής, Γυμναστικής για όλους και Αεροβικής Γυμναστικής (Αθήνα – Θεσσαλονίκη),  της Κολύμβησης – Υδατοσφαίρισης – Τεχνικής Κολύμβησης – Συγχρονισμένης Κολύμβησης (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), της Καλαθοσφαίρισης (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), της Πετοσφαίρισης (Αθήνα – Καρδίτσα), του Σκακιού (Αθήνα).

Η σχολή προπονητών ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ WTF Γ’ κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 21/7/2018 ενώ η αντίστοιχη σχολή προπονητών για το κανόε-καγιακ και το SUP θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2018.

Αναμένονται οι ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων για τους έχοντες δικαίωμα συμμετοχής στις σχολές προπονητών του Beach Volley Γ’ κατηγορίας στην Αθήνα,  της αντιπτέρισης, του ορειβατικού σκι & της αγωνιστικής αναρρίχησης (Τρίκαλα), της τοξοβολίας (Αθήνα).

Στη φάση υποβολής των αιτήσεων ή/ και του ελέγχου αυτών βρίσκονται οι σχολές προπονητών (Γ’ κατηγορίας)  Χειροσφαίρισης (Αθήνα – Θεσσαλονίκη), Ιστιοπλοΐας (Αθήνα),  Κωπηλασίας (Θεσσαλονίκη), Ξιφασκίας (Αθήνα).

Τέλος, σε στάδιο προγραμματισμού βρίσκεται το θέμα των σχολών προπονητών Β’ κατηγορίας (Καλαθοσφαίριση – Πετοσφαίριση) καθώς και αυτό των σχολών προπονητών Γ’ κατηγορίας σε άλλα αθλήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της  ΓΓΑ προκειμένου να ενημερώνονται για τον προγραμματισμό υλοποίησης σχολών προπονητών σε όλα τα αθλήματα την περίοδο 2018-2019. Επίσης, οι αποφάσεις ίδρυσης των σχολών, τα έντυπα των αιτήσεων και όλες οι πρόσθετες πληροφορίες βρίσκονται στη διεύθυνση http://www.gga.gov.gr/ στην ενότητα ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΣΧΟΛΕΣ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle