Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
85

ΓΓ Αθλητισμού. Προγραμματισμόs για σχολές Προπονητών

< 1 λεπτό
26.07.17 • 16:40
#Tags:

Με βάση το νέο πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας των σχολών προπονητών που ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στις 21-4-2016, έχουν ήδη συσταθεί οι σχολές προπονητών Γ’ κατηγορίας για τα αθλήματα της Γυμναστικής (2 σχολές), της Σκοποβολής, της Καλαθοσφαίρισης (5 σχολές), της Πετοσφαίρισης και του Beach Volley (4 σχολές), του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF, του Σκάκι, της Άρσης Βαρών (2 σχολές).

Να σημειωθεί ότι ήδη λειτουργούν οι σχολές προπονητών Γ’ κατηγορίας για τα αθλήματα της σκοποβολής, της άρσης βαρών και του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ITF.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΓΓΑ προκειμένου να ενημερώνονται για τον προγραμματισμό υλοποίησης σχολών προπονητών (πρόσφατη ενημέρωση στην αρχική σελίδα) σε όλα τα αθλήματα την περίοδο 2017-2018. Επίσης, οι αποφάσεις ίδρυσης των σχολών, τα έντυπα των αιτήσεων και όλες οι πρόσθετες πληροφορίες βρίσκονται στη διεύθυνση http://www.gga.gov.gr/ στην ενότητα ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΣΧΟΛΕΣ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έκδοση των σχετικών αποφάσεων για το κανόε-καγιακ και το SUP, την αντιπτέριση, το ορειβατικό σκι –αγωνιστική αναρρίχηση και την Τοξοβολία.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle