Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
335

Γενική Συνέλευση Εμπόρων Λιβαδειάς

< 2 λεπτά
16.05.16 • 09:55
#Tags:

Την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του προκήρυξε ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς.

Σύμφωνα με την πρόσκληση που έστειλε στα μέλη του η ΓΣ ορίστηκε για την Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016, η δεύτερη για την Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 και η τρίτη Σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 μ.μ., στις εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται επί της οδού Στρ. Ιωάννου 24, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Ε.Σ. Λιβαδειάς.

Η πρόσκληση του ΕΣΛ και τα θέματα της ΓΣ είναι τα παρακάτω 

"ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, αποφάσισε σύμφωνα με το Νόμο και με το Καταστατικό, τη Σύγκληση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συλλόγου.
Συγκεκριμένα η πρώτη Σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε για την Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016, η δεύτερη για την Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 και η τρίτη Σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 μ.μ., στις εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται επί της οδού Στρ. Ιωάννου 24, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Ε.Σ. Λιβαδειάς.
Για την αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων που δημιουργεί η ματαίωση, λόγω έλλειψης απαρτίας, των συγκλήσεων της 30ης Μαΐου 2016, και της 6ης Ιουνίου 2016 , η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει οριστικά την 13η Ιουνίου 2016.

Τα Θέματα της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με το Καταστατικό είναι τα ακόλουθα 

I. Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού έτους 2015

II. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2016

III. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

V. Ανακοινώσεις

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ     ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΝΙΑΔΗΣ"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle