Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
82

Για έρποντα ρατσισμό κατηγορεί το Εργατικό Κέντρο η ΝΕ Βοιωτίας ΣΥΡΙΖΑ

< 3 λεπτά
23.07.16 • 06:45
#Tags:

"Το ΕΚΛ, δυστυχώς για μια ακόμα φορά, επέλεξε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο συγκεκριμένο ζήτημα, συγκαλύπτοντας τον έρποντα ρατσισμό του με κλαυθμούς και οδυρμούς για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στα Κέντρα Φιλοξενίας, για τις οποίες καθημερινά εκ μέρους της κυβέρνησης γίνονται προσπάθειες βελτίωσής τους".

Είναι απόσπασμο από την ανακοίνωση που εξεδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας απαντώντας σε Δελτίο Τύπου του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς σχετικάμε το θέμα των προσφύγων.

Η ανακολινωση του ΣΥΡΙΖΑ

"Με αφορμή Δελτίο Τύπου του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς με τον ευφάνταστο τίτλο “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ”, θα θέλαμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα, τα οποία βέβαια δεν περιμένουμε να απαντηθούν από τη διοίκηση.

1) Από πότε μία κυβέρνηση η οποία δήλωνε και δηλώνει σε όλους τους τόνους σε εταίρους, στη Βουλή και στον Ελληνικό λαό, ότι θα ελέγξει της προσφυγικές ροές χωρίς απώλειες ανθρώπινων υπάρξεων,

2) Από πότε μία κυβέρνηση η οποία αντιμετωπίζει καθημερινά τις συνέπειες της ρεμούλας, της διαπλοκής και των παραμάγαζων που έχουν στηθεί τα τελευταία σαράντα χρόνια με τρομερές συνέπειες στο λαό και συγχρόνως με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει, προσπαθεί ν’ ανακουφίσει τον ανθρώπινο πόνο σε όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης,

3) Από πότε μία κυβέρνηση που προκήρυξε 800 θέσεις εκπαιδευτικών αποκλειστικά για την εκπαίδευση προσφυγόπουλων,
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ”;;;;;

Το πέρασμα 850.000 ανθρώπων από το καλοκαίρι μέχρι το Δεκέμβρη χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα , η εκκένωση της Ειδομένης χωρίς την χρήση βίας και πάνω απ’ όλα η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ του απλού πολίτη, αναγνωρίστηκαν απ’ όλη τη Διεθνή Κοινότητα, πράγμα πρωτόγνωρο, αποδίδοντας εύσημα στην Κυβέρνηση και σ’ όλο τον Ελληνικό λαό.

Το ΕΚΛ, δυστυχώς για μια ακόμα φορά, επέλεξε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο συγκεκριμένο ζήτημα, συγκαλύπτοντας τον έρποντα ρατσισμό του με κλαυθμούς και οδυρμούς για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στα Κέντρα Φιλοξενίας, για τις οποίες καθημερινά εκ μέρους της κυβέρνησης γίνονται προσπάθειες βελτίωσής τους. Και ακόμα χειρότερα, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους πολίτες χρησιμοποιώντας καθαρά ρατσιστικά πρότυπα. Το όψιμο ενδιαφέρον του δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν. Τα μικροπολιτικά παιχνίδια των λαϊκιστών και των εργατοπατέρων στις πλάτες ανθρώπων που υποφέρουν είναι ό,τι πιο χυδαίο μπορεί να υπάρξει.

Ο λαός της Λιβαδειάς, ο λαός της Βοιωτίας, μέσα απ’ τα Δίκτυα Αλληλεγγύης, θα συνεχίσει και θα εντείνει τις προσπάθειες για την ανακούφιση και την ομαλή ένταξη αυτών των κατατρεγμένων ανθρώπων στη κοινωνία μας.
Στην κινδυνολογία και τον ρατσισμό, απαντάμε με ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Λιβαδειά 21/7/2016

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle