Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
157

Γιώργος Ντασιώτης ξανά υποψήφιος για το Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων

< 3 λεπτά
04.03.19 • 20:11
#Tags:

Σε μια δυναμική συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο Αλιάρτου, το οποίο αποδείχτηκε εξαιρετικά μικρό για να υποδεχτεί το πλήθος που προσήλθε, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών και Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων Ντασιώτης Γιώργος, την συμμετοχή της  Παράταξης στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1-3-2019 και οι Δημότες ανταποκρίθηκαν, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα και τον περιβάλλοντα χώρο της.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιπρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, με το οποίο ο Δήμος μας έχει συνάψει πρωτόκολλο συνεργασίας, κος Λέανδρος Νικόλαος, ο οποίος αναφέρθηκε στον σημαντικό  ρόλο που μπορεί να παίξει η διασύνδεση ενός πανεπιστημιακού ιδρύματος με την αυτοδιοίκηση και τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από αυτή. Επίσης ο κος Αντιπρύτανης αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Δημάρχου, καθώς και την διάθεση συνεργασίας που επέδειξε.

Ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, Γιώργος Ντασιώτης, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην συλλογική απόφαση της Παράταξης να συμμετάσχει στις εκλογές, καθώς και στις Δημοκρατικές και κοινά αποδεκτές διαδικασίες εκλογής του επικεφαλής αναφέροντας χαρακτηριστικά : «Η απόφαση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών, να  συνεχίσει στις εκλογές του Μάϊου, με επικεφαλής τον υποφαινόμενο, δεν αποτελεί προσωπική απόφαση κανενός, αλλά συλλογική απόφαση της παράταξης, με συμφωνημένες διαδικασίες και με κοινά αποδεκτό αποτέλεσμα. Ο σεβασμός ή μη των διαδικασιών στην πολιτική αλλά Αλιαρτιος συγκεντρωση 1και των αποτελεσμάτων που προκύπτουν από αυτές, αποτελεί μεν προσωπική επιλογή του καθενός την οποία και χρεώνεται, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και υποχρέωση όλων όσοι θέλουν να είναι πολιτικά αξιόπιστοι και φερέγγυοι. Η πολιτική συμπεριφορά όλων μας αντανακλά και στον τρόπο που χειριζόμαστε ή θα χειριστούμε τα δημόσια πράγματα.».

Στη συνέχεια, ευχαριστώντας τους Δημότες για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στη Δημοτική Αρχή μέχρι τώρα, επεσήμανε ότι πάντα ήταν και είναι Πρώτα ο Δημότης στην πολιτική της Δημοτικής Αρχής, γιατί αυτή είναι η αποστολή της. Αναφέρθηκε επίσης στο πλαίσιο που λειτούργησε ως τώρα η Δημοτική Αρχή και με το οποίο θα συνεχίσει, που απέφερε οικονομική εξυγίανση, έργα υποδομής, εξωστρέφεια και αναγνωρισιμότητα για το Δήμο μας.

Το στοίχημα για τη νέα θητεία είναι η συνέχιση των έργων, η διεκδίκηση με την ίδια δυναμικότητα, η προσαρμογή στα σύγχρονα ψηφιακά μοντέλα λειτουργίας των υπηρεσιών, η συνέχιση και εμβάθυνση των κοινωνικών παρεμβάσεων για στήριξη των αδυνάτων.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε πως η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, ήταν πάντα κατά των ανέξοδων υποσχέσεων και έτσι θα συνεχίσει. Επανέλαβε την αρχή της Κίνησης που κατατέθηκε στους Δημότες σε όλες τις μέχρι τώρα εκλογικές διαδικασίες πως ,«Δε σας υποσχόμαστε τίποτα, γιατί σας σεβόμαστε απόλυτα. Δεσμευόμαστε όμως για ένα πράγμα, πως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε καθημερινά για τα συμφέροντα του τόπου μας. Δεν ξέρουμε τι θα πετύχουμε, ξέρουμε όμως πόσο θα πολεμήσουμε. Θα συνεχίσουμε να είμαστε όπου βρίσκονται τα συμφέροντα του Δήμου μας» και επεσήμανε πως το πρόγραμμα της επόμενης θητείας έχει αρχίσει ήδη να υλοποιείται γιατί «Η Διοίκηση του Δήμου δεν είναι στο κενό, περιμένοντας τις εκλογές».

Τέλος κάλεσε τους Δημότες στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να δώσουν καθαρή εντολή στην Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, στηρίζοντας το ανανεωμένο σε Πρόσωπα και ιδέες Ψηφοδέλτιό της.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle