Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
127

Γιώτα Πούλου: Την αποτυχία για το «Γαϊτανάκι» χρεώνεται ο Σύλλογος

< 3 λεπτά
26.02.15 • 06:19
#Tags:

Γιώτα Πούλου: Την αποτυχία για το «Γαϊτανάκι» χρεώνεται ο Σύλλογος

Για κακό σχεδιασμό και πρόχειρο προγραμματισμό κατηγορεί, ο Δήμος Λιβαδειάς με Δελτίο Τύπου που έστειλε στα ΜΜΕ, τον Σύλλογο «Γαϊτανάκι» για τις φετινές εκδηλώσεις στην πόλη της Λιβαδειάς.

Επισημαίνει επίσης και για αλλαγή στάσης του Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδειάς «Το Γαϊτανάκι» που είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση της προγραμματισμένης εκδήλωσης στη Λιβαδειά με τίτλο «55 χρόνια εκδηλώσεις Καρνάβαλου Ορχομενού» από το Δήμο Ορχομενού και συναρμόδιους φορείς.

«Η Δήμαρχος απέστειλε επιστολή προς τα σχολεία για τη συμμετοχή των μαθητών σε αυτές και κατέβαλε προσπάθεια για τη μείωση της δαπάνης ηχητικής κάλυψης της παρέλασης» τονίζεται στην ανακοίνωση και καταλήγει:
«Αν ο σύλλογος δεν είναι ικανοποιημένος από τις εκδηλώσεις του να αναζητήσει τις αιτίες στον πρόχειρο προγραμματισμό και σχεδιασμό τους».

Δείτε το βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις της κας Πούλου στο asopichos.gr σχετικά με τη συνεργασία για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=G1VT-sVH0xw]

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου του Δήμου Λιβαδειάς

«Η Δημοτική Αρχή αγκαλιάζει όλους τους συλλόγους, τους φορείς και τους εθελοντές δημότες και συνεργάζεται μαζί τους για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην προώθηση του πολιτισμού στο Δήμο μας.

Η συμμετοχή όλων στον προγραμματισμό, σχεδιασμό και στην υλοποίηση των εκδηλώσεων του Δήμου έχει ήδη κριθεί θετικά με τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Αποκριάς.

Ο Δήμος δεν υποκαθιστά κανένα σύλλογο και την αυτόνομη λειτουργία του. Συνδιοργανώνει και Γαιτανάκιστέκεται αρωγός όταν υπάρχει ταύτιση απόψεων των φορέων και κοινός στόχος.

Σχετικά με την επιτυχία ή όχι των εκδηλώσεων του Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδειάς «Το Γαϊτανάκι» η ευθύνη δεν ανήκει στον Δήμο. Η καθυστερημένη (μόλις 2 εβδομάδες πριν) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με την οποία άλλαξε το πρόγραμμα των εκδηλώσεών του (διαφορετικά από ότι είχαν δηλώσει εκπρόσωποι του κατά τη συνεδρίαση του συντονιστικού των φορέων) είναι η κύρια αιτία.
Παρόλα αυτά, ο Δήμος περιέλαβε στο εορταστικό πρόγραμμα τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του συλλόγου.

Η αλλαγή στάσης του Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Λιβαδειά «Το Γαϊτανάκι» είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση της προγραμματισμένης εκδήλωσης στη Λιβαδειά με τίτλο «55 χρόνια εκδηλώσεις Καρνάβαλου Ορχομενού» από το Δήμο Ορχομενού και συναρμόδιους φορείς.

Η Δήμαρχος απέστειλε επιστολή προς τα σχολεία για τη συμμετοχή των μαθητών σε αυτές και κατέβαλε προσπάθεια για τη μείωση της δαπάνης ηχητικής κάλυψης της παρέλασης.

Αν ο σύλλογος δεν είναι ικανοποιημένος από τις εκδηλώσεις του να αναζητήσει τις αιτίες στον πρόχειρο προγραμματισμό και σχεδιασμό τους.

Δεν φταίει πάντα ο κακός καιρός!

Ιδού η Ρόδος… ας ξεκινήσουμε από τώρα για το 2016»!!!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle