Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
296

Γιώτα Πούλου: Το Πολυτεχνείο μας εμψυχώνει και μας καθοδηγεί

< 2 λεπτά
16.11.16 • 11:09
#Tags:

Η επέτειος της 17ης Νοεμβρίου είναι ημέρα μνήμης και τιμής για την αντίσταση του ελληνικού λαού απέναντι στη δικτατορία των συνταγματαρχών που οδήγησε στην αποκατάσταση της δημοκρατίας και αποτελεί φάρο που συνεχίζει να φωτίζει και να εμπνέει.

Οι φοιτητές στην Ελλάδα που ξεσηκώθηκαν τότε, έδειξαν σε ολόκληρο τον κόσμο ότι όταν ο λαός είναι ενωμένος και διεκδικεί μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον, να πετυχαίνει δικαίωση στα αιτήματά του και να διασφαλίζει τη δημιουργία των αναγκαίων συνθηκών για το σχηματισμό μιας κοινωνίας ισότητας, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.

Πολλά από τα αιτήματα της γενιάς του Πολυτεχνείου “Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία” επιτεύχθηκαν, αλλά οι αγώνες των νέων δεν πρέπει να σταματούν. Η σημερινή νέα γενιά πρέπει να τολμήσει, να διεκδικήσει δυναμικά την αλλαγή των συνθηκών που έχει τόσο ανάγκη η χώρα στη σημερινή δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία.

Η επέτειος του Πολυτεχνείου αποτελεί την αφορμή για να συλλογιστούμε πάνω σε όλα όσα μας έχουν φέρει στη σημερινή θέση και ταυτόχρονα να εμπνευστούμε τις νέες ιδέες πάνω στις οποίες θα οικοδομήσουμε το μέλλον.

Το Πολυτεχνείο ζει, στην ψυχή κάθε ελεύθερα σκεπτόμενου ανθρώπου, μας καθοδηγεί και μας εμψυχώνει.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle