Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
83

Γκολ στην ανθρωπιά από τον Αμβρυσσέα Διστόμου

< 3 λεπτά
22.12.16 • 06:22
#Tags:

"Ντάμπλ" στην αγάπη και στην κοινωνική αλληλεγγύη έκανε την Τετάρτη η ποδοσφαιρική Ομαδα του Αμβρυσσέα Διστόμου, η οποία στο αγωνιστικό μέρος πέρασε στον Τελικό του Κυπέλλου, ενώ στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Βοιωτίας έκλεισε τον πρώτο γύρο πρωτοπόρα και αήττητη!

ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ''ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ'' :Χθες λοιπόν μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Ολυμπιάδα Οινοφύτων,οι ποδοσφαιριστές, η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της Ομάδας του Διστόμου, στο πλαίσιο του κοινωνικού τους ρόλου, επισκέφθηκαν στην Λιβαδειά την Ορφανική Στέγη ''Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ'' και προσέφεραν στην Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος δώρα για όλα τα κορίτσια που ζουν εκεί, καθώς και κουπόνια αγοράς τροφίμων για την ενίσχυση της οικογένειας, ενόψει των Εορτών των Χριστουγέννων.Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ είναι ένα Ίδρυμα που από το 1963 που ιδρύθηκε από την - αποθανούσα τον περασμένο μήνα- μοναχή Αννα, έχει φροντίσει χιλιάδες ορφανά παιδιά, ενώ σήμερα έχει στην Στέγη της 35 κορίτσια από νήπια μέχρι φοιτήτριες και εργαζόμενες.( Οι φωτό από την επίσκεψη του Αμβρυσσέα στην Ορφανική Στέγη Λιβαδειάς).

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ''ΦΛΟΓΑΣ'': Λίγο δε νωρίτερα, την ώρα του αγώνα, εκπρόσωπος των Ομάδων ενηλίκων και junior του Αμβρυσσέα και του Προέδρου του κ. Ηλία Καβαλαγιού, έκανε άλλη μια πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης προς τα παιδιά- τα πρόσωπα αυτών των ημερών:Αυτή την φορά προσέφερε οικονομική ενίσχυση προς τον Σύλλογο Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ''Η ΦΛΟΓΑ'' στο πλαίσιο εκδήλωσης Bazaar που έγινε στην Παραλία Διστόμου. Η προσφορά παραδόθηκε στην Πρόεδρο της Φλόγας κ Μαρία Τρυφωνίδη, που παρέστη στην όμορφη και ζεστή εκδήλωση στον κινηματογράφο στα Άσπρα Σπίτια, με συνδιοργανωτές το Σωματείο Εργαζομένων Ένωση και τα Σχολεία της Παραλίας Διστόμου για την ενίσχυση των Ξενώνων της Φλόγας.Των Ξενώνων όπου διαμένουν νοσούντα παιδιά από την επαρχία, όσο καιρό νοσηλευονται στις Ογκολογικές Κλινικές των Παιδιατρικών Νοσοκομείων της Αθήνας.
Μέρες που είναι - αυτά είναι τα σημαντικά και σύσσωμη η Διοίκηση του Αμβρυσσέα, όλη η οικογένεια του Αμβρυσσέα, στέκεται στο ύψος της διακριτικά και σεμνά.

Στον τελικό του Κυπέλλου Βοιωτίας
Στο αγωνιστικό μέρος η νίκη επί της Ολυμπιάδας Οινοφύτων ( ίσως της πιο νεανικής Ομάδας του Πρωταθλήματος Βοιωτίας), επιτεύχθηκε με γκολ του Χρήστου Πλακίδα, σε ένα ματς - στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της ΕΠΣΒ στον Αγιο Σπυρίδωνα- . όπου ο Αμβρυσσέας είχε απόλυτη υπεροχή, ιδίως στο α΄ημίχρονο.

Η ομάδα του Διστόμου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ημιτελικού (ανάμεσα σε Αναγέννηση Σχηματαρίου και Πανδαυλειακό) που θα γίνει την άλλη Τετάρτη αμβΝα σημειώσουμε ότι στον τελικό του κυπέλλου Βοιωτίας ο Αμβρυσσέας συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά -πέρυσι ηττήθηκε από τον Επαμεινώνδα Θηβών. -

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle