Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
111

Γυναίκες διαρρήκτες, θανατηφόρο τροχαίο και άλλες συλλήψεις

< 2 λεπτά
02.09.15 • 09:19
#Tags:

Γυναίκες διαρρήκτες, θανατηφόρο τροχαίο και άλλες συλλήψεις 

Δύο γυναίκες ηλικίας 26 και 17 ετών συνελήφθησαν, στο Μοναστηράκι Φωκίδας, από αστυνομικούς του Γυναίκες κλέφτεςΑστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου οι οποίες μπήκαν στο σπίτι 72χρονης και της πήραν χρηματικό ποσό (150€). Εγιναν όμως αντιληπτές και τράπηκαν σε φυγή.
Οι δύο δράστιδες ομολόγησαν στους αστυνομικούς δύο ακόμα περιπτώσεις κλοπών από εξοχικές οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ευπαλίου, στην Παραλία Σεργούλας και τα Χάνια Φωκίδας) τις προηγούμενες ημέρες 26 και 30 Αυγούστου από όπου έκλεψαν επίσης χρηματικά ποσά ύψους 650 ευρώ.

Θανατηφόρο τροχαίο στο Δήλεσι 

Ξέφυγε από την πορεία του ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 34χρονη, χθες το βράδυ περίπου στις 22:50 στο Δήλεσι και προσέκρουσε σε δέντρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η 10χρονη κόρη της η οποία τραυματίστηκε ελαφρά.

Συνελήφθη 18χρονος καταζητούμενος

Στη Θήβα συνελήφθη, χθες το μεσημέρι ένας 18χρονος , σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν το από το 2014 Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Θηβών και δύο Βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θηβών, για ληστεία από κοινού, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο 18χρονος ενέχεται σε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει 2 ληστείες και 4 απόπειρες ληστειών, σε βάρος διερχόμενων οδηγών οχημάτων, στην περιοχή της Γέφυρας του Πυρίου Θηβών, το Μάιο και τον Ιούνιο το έτους 2012.

500 πακέτα τσιγάρα λαθραία 

Πακιστανός συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Βασιλικό Ευβοίας, ο οποίος κατείχε 510 λαθραία πακέτα τσιγάρων, και 18 συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό, συνολικού μεικτού βάρους 900 γραμμαρίων

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle