Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
167

Γωγώ Τσαμπά «συνέχεια-συνέχεια, στο νησί». Αποκλειστική φωτογράφιση

< 3 λεπτά
16.06.15 • 19:00
#Tags:

Γωγώ Τσαμπά «συνέχεια-συνέχεια, στο νησί». Αποκλειστική φωτογράφιση

Η απαράμιλλη ομορφιά και ο φυσικός πλούτος που έχουν οι πηγές των τριών Χαρίτων του Ορχομενού και ιδιαίτερα το «νησί» ήταν διαχρονικά επιλογή πολλών καλλιτεχνών για φωτογράφιση αλλά και για γυρίσματα πολλών ταινιών.

Αυτόν τον μοναδικό τόπο διάλεξε και ο asopichos.gr για μια συνάντηση-συζήτηση με την φίλη και συμπατριώτισσα καλλιτέχνη Γωγώ Τσαμπά.
Μαζί μας και ο βραβευμένος φωτορεπόρτερ Βασίλης Κουτρουμάνος συνεργάτης πολλών φωτογραφικών πρακτορείων και ΜΜΕ ο οποίος κατέγραψε τις παρακάτω ανεπανάληπτες σκηνές.
Μεγαλύτερος ζωγράφος βέβαια η φύση η οποία ανέδειξε το τοπίο του Ορχομενού σε μοναδικό καμβά στις φωτογραφίες του ανεπανάληπτου Βασίλη Κουτρουμάνου.

«Συνέχεια-Συνέχεια»
Αυτό θα τραγουδάμε σε λίγο όλοι μας και θα είναι βέβαια το νέο σουξέ της Γωγώς Τσαμπά που αναμένεται να κάνει πάταγο και θα κυκλοφορήσει σε λίγο.

Πρόκειται για άλλη μια επιτυχία της γνωστής Ορχομένιας τραγουδίστριας σε νέο όμως ύφος που χωρίς αμφιβολία με την ερμηνευτική δεινότητα της Γωγώς αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη επιτυχία της.

Συζητήσαμε βέβαια και συμφωνήσαμε για κάποια πρωτοπόρα σχέδια και παρουσίες της Γωγώς που όμως δεν μπορούμε τώρα να αποκαλύψουμε  

Με την ευκαιρία του καθαρισμού της περιοχής «νησί», θεωρήσαμε σκόπιμο να τον αναδείξουμε με αυτό τον τρόπο προσφέροντας στους αναγνώστες μας αυτές τις υπέροχες εικόνες με την ευγενική παρουσία της Γωγώς.

1 576     8 49

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle