Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
110

Γ. Ανέστης: Χαριστική βολή για τους αγρότες το νέο μνημόνιο

< 2 λεπτά
15.07.15 • 17:33
#Tags:

Γ. Ανέστης: Χαριστική βολή για τους αγρότες το νέο μνημόνιο

«Χαριστική βολή για τον παραγωγικό κλάδο των αγροτών» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΑΙΧΜΕΑΣ το τρίτο μνημόνιο που προκύπτει από τη νέα συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ της κυβέρνησης και των Ευρωπαίων εταίρων.

Γιώργος ΑνέστηςΟ Γιώργος Ανέστης μέμφθηκε την κυβέρνηση για ανακολουθία προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων σε θέματα που αφορούν στους αγρότες, παρά την έμπρακτη συμβολή τους με 1,5 δις ευρώ μέσω των προηγούμενων μέτρων, στην Εθνική προσπάθεια για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΑΙΧΜΕΑΣ τόνισε: «Χωρίς κανένα απολύτως σχεδιασμό, τα νέα μέτρα που προβλέπονται από το 3ο μνημόνιο, ωθούν τον πραγματικό αγρότη εκτός καλλιέργειας με συνέπεια, τη μείωση του αγροτικού ΑΕΠ και την ασφυξία της χώρας στην αυτάρκεια αγροτικών προϊόντων. Εύχομαι από αύριο κυβέρνηση και αντιπολίτευση, να αναζητήσουν εκείνα τα ισοδύναμα μέτρα που θα διορθώσουν και θα βελτιώσουν σημεία της συμφωνίας, που οδηγούν τη χώρα στην απώλεια παραγωγής»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle