Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
81

Δέσμευση Υπουργού Υγείας για προσωπικό στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς

< 2 λεπτά
02.03.17 • 19:39
#Tags:

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό είχαν χθες ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Νικόλαος Θηβαίος, η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, η Διοικήτρια των Νοσοκομείων Θήβας και Λιβαδειάς κ. Ευμορφία Βαλλά και ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστορας Αντωνίου.

Κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δύο Νοσοκομεία της Βοιωτίας και αποφασίστηκε η προκήρυξη μιας θέσης αναισθησιολόγου για το Γ.Ν. Λιβαδειάς και θέσεις παθολόγου και παιδιάτρου για το Νοσοκομείο της Θήβας, η άμεση πρόσληψη επικουρικών ιατρών, και η ενίσχυση των δύο Νοσοκομείων με ιατρικό και άλλο προσωπικό στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης περιοχών με προσφυγικές δομές.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων επανήλθε στο αίτημα για την εύρυθμη λειτουργία του παιδιατρικού τμήματος του Γ.Ν. Λιβαδειάς και τη μη μετακίνηση των παιδιάτρων του Νοσοκομείου Λιβαδειάς στη Λαμία.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης παιδιάτρων στην Λαμία και επιπλέον για την ενίσχυση με προσωπικό του Γ.Ν. Λιβαδειάς από την τρέχουσα προκήρυξη του ΚΕΕΛΠΝΟ

Τέλος, η Δήμαρχος Λεβαδέων παρέθεσε στον Υπουργό Υγείας επιχειρήματα για την ανάγκη δημιουργίας Τοπικής Μονάδας Υγείας στη Λιβαδειά (ΤοΜΥ), που αποτελεί την πρώτη βαθμίδα του συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από τον Υπουργό.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle