Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
70

Δήλωση Κώστα Μπασδέκη υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας

< 2 λεπτά
09.01.19 • 19:50
#Tags:

Με τις τελευταίες χιονοπτώσεις  στην περιφέρεια της Στερεάς ήρθαν στην επιφάνεια προβλήματα που αντιμετωπίζουν το σύνολο των λαϊκών στρωμάτων ιδιαίτερα στα  ορεινά χωριά αλλά και στις πεδινές περιοχές.

Για άλλη μια φορά  τα ξημερώματα της  Τρίτης  η εθνική από τη Θήβα έως  την Μαλακάσα έκλεισε. Πολλά χωριά παραμένουν αποκλεισμένα για μέρες. Σε πολλά χωριά ακόμα και σε μεγάλες γειτονιές πόλεων δεν υπάρχει νερό. Μεγάλες διακοπές Λαϊκή Συσπείρωση Στ Ελλάδαςστην ηλεκτροδότηση με αποτέλεσμα πολλοί συνάνθρωποί μας να μην έχουν θέρμανση τέτοιες ώρες.

Εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες,  προβλήματα με την θέρμανση έχουν εκατοντάδες λαϊκά νοικοκυριά που τα οικονομικά τους φτάνουν να χρησιμοποιούν το πετρέλαιο , τα στερεά καύσιμα και το ρεύμα με το σταγονόμετρο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle