Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
71

Δήλωση του βουλευτή Νίκου Θηβαίου, για την εκκαθάριση του πρώην οργανισμού Κωπαΐδας

< 1 λεπτό
06.10.17 • 20:04
#Tags:

"Με αφορμή την απάντηση του Υπουργείου οικονομικών στην ερώτηση μου για την πορεία εκκαθάρισης του πρώην οργανισμού Κωπαΐδας, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

Η απάντηση του Υπουργείου  στην ερώτηση του Νίκου Θηβαίου 

Σε επικοινωνία μου με το Υπουργείο Οικονομικών ενημερώθηκα ότι άμεσα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση παραγόντων του Υπουργείου με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τους αρμόδιους παράγοντες της Περιφέρειας, με στόχο την άμεση επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν από την καθυστέρηση της εκκαθάρισης. Αυτός, άλλωστε, ήτανε και ο σκοπός τη ερώτησής μου στη Βουλή.

Πρέπει άμεσα η κάθε πλευρά – Υπουργείο Οικονομικών/Περιφέρεια – να συνδράμει στην ολοκλήρωση της εκκαθάρισης. Αυτό θα έχει ως συνέπεια την παραχώρηση της ακίνητης περιουσίας στην Περιφέρεια και στους δικαιούχους Δήμους, ώστε να υλοποιηθούν οι νέες εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Αλίαρτο.

Παράλληλα, η ολοκλήρωση της εκκαθάρισης θα δώσει τη δυνατότητα για πιθανές νομοθετικές πρωτοβουλίες για τη ρύθμιση παλαιών χρεών των κληρούχων και τη διενέργεια συμβολαιογραφικών πράξεων, εκεί που οι καρτέλες οφειλής είναι ελλείπεις ή ανύπαρκτες.
Παρακολουθώ το θέμα και ελπίζω για μια δημιουργική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Με τιμή,
Νίκος Θηβαίος
Βουλευτής Βοιωτίας"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle