Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
108

Δήλωση του Δ Κουτσούμπα για την πυρκαγιά στον Ορχομενό

< 2 λεπτά
08.09.15 • 06:58
#Tags:

Δήλωση του Δ Κουτσούμπα για την πυρκαγιά στον Ορχομενό 

Σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, για την πυρκαγιά σε Ορχομενό, Διόνυσο και Ακόντιο Βοιωτίας, αναφέρει:

«Η πυρκαγιά, που ξεκίνησε χτες, στο Ακόντιο Βοιωτίας, έχει ήδη αφήσει πίσω της μεγάλες ζημιές.
Δημήτρης Κουτσούμπας ΓΓ ΚΚΕΌπως μαθαίνουμε χιλιάδες ελαιόδεντρα, χορτολιβαδικές και δασικές εκτάσεις, τουλάχιστον 12 ποιμνιοστάσια, εκατοντάδες αιγοπρόβατα, ζωοτροφές και γεωργικός εξοπλισμός έχουν ήδη καταστραφεί.

Γι’ αυτό, προκειμένου να στηριχτούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, που σήμερα μετρούν τις πληγές τους από τη μεγάλη φωτιά, απαιτούμε να καταγραφούν άμεσα οι ζημιές από τον ΕΛΓΑ, να αποζημιωθούν η παραγωγή, το φυτικό και ζωικό κεφάλαιο στο 100% από τον ΕΛΓΑ και να δοθούν προκαταβολές των αποζημιώσεων για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων.

Άμεσα να αποκατασταθούν εξολοκλήρου οι ζημιές που υπέστησαν οι υποδομές. Να παρθούν αντιπλημμυρικά μέτρα προστασίας, ενόψει του χειμώνα, στις περιοχές που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά. Να στελεχωθεί το Πυροσβεστικό Σώμα και η Δασική Υπηρεσία, με μόνιμο και ειδικευμένο προσωπικό».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle