Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
80

Δήμαρχος και 4 αθλητές στην αφή της "Φλόγας της Ελπίδας"

< 1 λεπτό
02.03.17 • 19:55
#Tags:

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Μαρτίου η τελετή Αφής της “Φλόγας της Ελπίδας” των 11ων Παγκόσμιων Χειμερινών Αγώνων Special Olympics Αυστρία 2017, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Στην τελετή παραβρέθηκε και η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου ενώ την Βοιωτία εκπροσώπησαν τέσσερις αθλητές των Special Olympics με τους γονείς τους. Τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς εκπροσώπησε ο Γραμματέας του Ομίλου κ. Χρήστος Αλογοσκούφης, δύο προπονητές του ΑΚΟΛ οι κ.κ. Έφη Παπαχαραλάμπους και Μιχάλης Τόλιας, καθώς και το μέλος του ΑΚΟΛ και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων κ. Σπυριδούλα Στάμου.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle