Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
85

Δήμος Αλιάρτου: Οχι σε ειλημμένες αποφάσεις για εγκατάσταση προσφύγων

< 2 λεπτά
11.08.16 • 06:42
#Tags:

Την αντίδρασή του εκφράζει ο Δήμος Αλιάρτου σχετικάμε δημοσιεύματα περί πιθανής εγκατάστασης προσφύγων σε κτήρια ή κτήματα του Οργανισμού Κωπαΐδας και σε αυστηρό τόνο με ανακοίνωσή του τονίζει οτι: "σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε πως δεν θα δεχτούμε ειλημμένες αποφάσεις που αλλάζουν την καθημερινότητα των δημοτών μας, στους οποίους και απολογούμαστε, χωρίς να έχουμε καν ενημερωθεί".

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Δήμου:

Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα περί της εγκατάστασης προσφύγων στην Αλίαρτο και πιθανόν σε κτήρια ή κτήματα του τ. Οργανισμού Κωπαΐδας, ενημερώνουμε τους δημότες μας ως εξής:

1. Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων ουδέποτε έως σήμερα κλήθηκε να συμμετάσχει σε σχετική συζήτηση και ουδέποτε περιήλθε σε γνώση της από τις αρμόδιες αρχές αίτημα για συμβολή στην εγκατάσταση-φιλοξενία προσφύγων στα όρια του Δήμου.

2. Θεωρούμε αυτονόητο πως δεν μπορεί να μη ζητηθεί, από τις αρμόδιες αρχές ,η άποψη της Δημοτικής Αρχής και των θεσμικών οργάνων του Δήμου σε περίπτωση που συμπεριλαμβάνεται σε τέτοιου είδους σχεδιασμό.

3. Τις τοπικές συνθήκες είναι βέβαιο πως τις γνωρίζουμε καλύτερα παντός άλλου και δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση τετελεσμένα γεγονότα ,που δε θα λαμβάνουν υπόψη την ασφάλεια της περιοχής και των κατοίκων της, την δημόσια υγεία, αλλά και την αξιοπρέπεια κατατρεγμένων ανθρώπων.

4. Είμαστε στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής να καταθέσουμε τις απόψεις μας, να παραθέσουμε τα στοιχεία της περιοχής μας, να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας χωρίς κραυγές και ακρότητες ,αλλά σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε πως δεν θα δεχτούμε ειλημμένες αποφάσεις που αλλάζουν την καθημερινότητα των δημοτών μας, στους οποίους και απολογούμαστε, χωρίς να έχουμε καν ενημερωθεί.

Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle