Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
177

Δήμος Λιβαδειάς: Το Πολυτεχνείο μας εμψυχώνει και μας καθοδηγεί

< 2 λεπτά
17.11.15 • 05:21
#Tags:

Δήμος Λιβαδειάς: Το Πολυτεχνείο μας εμψυχώνει και μας καθοδηγεί

Η 17η Νοέμβρη 1973 αποτελεί ορόσημο της αντίστασης του ελληνικού λαού απέναντι στη δικτατορία των συνταγματαρχών που οδήγησε στην αποκατάσταση της δημοκρατίας. Ο ελληνικός Πολυτεχνειο 1λαός και κυρίως η νεολαία με σύνθημα “Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία” αντιστάθηκε στις διώξεις, τους εκφοβισμούς, τις φυλακίσεις και τα βασανιστήρια των δικτατόρων που κατέπνιγε κάθε φωνή δημοκρατίας και ελευθερίας.

Το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου για ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη παραμένει ζωντανό μετά από 42 χρόνια και ιδιαίτερα σήμερα στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα.

Η νέα γενιά εμπνεόμενη από τα μηνύματα της 17ης Νοεμβρίου 1973 οφείλει να πρωτοστατεί στους αγώνες για να πετύχει τις απαραίτητες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα και θα δημιουργήσουν συνθήκες για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον, για τη δημιουργία μιας κοινωνίας ισότητας, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.

Το Πολυτεχνείο αποτελεί σύμβολο δημοκρατίας για κάθε ελεύθερο άνθρωπο.
Το Πολυτεχνείο μας καθοδηγεί και μας εμψυχώνει.
Το Πολυτεχνείο ζει.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle