Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
99

Δήμος Ορχομενού: Ουδεμία σχέχη το νερό με την ασθένεια των μαθητών στο Ακραίφνιο

< 2 λεπτά
27.03.18 • 17:38
#Tags:

Ο υπέυθυνος αντιδήμαρχος ύδρευσης του Δήμου Ορχομενού με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, δηλώνει κατηγορηματικά οτι το πόσιμο νερό δεν έχει καμία σχέση με τα συμπτώματα μαθητών και κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Ακραιφνίου του Δήμου Ορχομενού και καταλήγει οτι είναι ο μόνος αρμόδιος για να πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα του πόσιμου ύδατος και των δικτύων ύδρευσης,

Η δήλωση Νταβαλούμη

"Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε από μια  απόφαση της Διεύθυνσης  της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας  για την προσωρινή παύση λειτουργίας του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις  Ακραιφνίου και τις μεγάλες διαστάσεις που έλαβε από τα «Μέσα Ενημέρωσης και Κοινωνικής Δικτύωσης» για την ποιότητα του πόσιμου ύδατος του δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ακραιφνίου, ανακοινώνουμε τα εξής:

Α) Όλα τα δίκτυα Ύδρευσης του Δήμου Ορχομενού αλλά και ειδικότερα της Τ.Κ.

ΝΤΑΒΑΛΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 255x300 1

Γιάννης Νταβαλούμης

Ακραιφνίου απολυμαίνονται και ελέγχονται τακτικά σύμφωνα με την ΚΥΑ Υ2/2600/2001 καθώς και όλες τις μεταγενέστερες ερμηνευτικές εγκυκλίους.

Β) Τα αποτελέσματα της τακτικής προληπτικής δειγματοληπτικής εξέτασης (Χημικής και Μικροβιολογικής) που έκανε ο Δήμος Ορχομενού σε πιστοποιημένο εργαστήριο την Δευτέρα 26/03/2018 καθώς της έκτακτης που έγινε την Τρίτη 27/03/2018  και  τις γνωματεύσεις θεράποντων Ιατρών των ασθενών μαθητών που ενημέρωσαν σχετικά και τους μαθητές του Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Ακραιφνίου,  δείχνουν ότι η ασθένεια των μαθητών ουδεμία σχέση έχει με την ποιότητα του παρεχόμενου πόσιμου ύδατος .

Κατόπιν τούτων και προς αποφυγή διασποράς ψευδών ειδήσεων, ενημερώνουμε ότι ο μόνος αρμόδιος για την παροχή πληροφοριών για την ποιότητα του ποσίμου ύδατος στον Δήμο μας και στις δημοτικές μας κοινότητες, είναι ο Δήμος Ορχομενού δια των αρμοδίων Υπηρεσιών του .

Ο Αντιδήμαρχος
υπεύθυνος ύδρευσης
ΝΤΑΒΑΛΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ"

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle