Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
70

"Δεν χαρίζουμε τα παιδιά μας στους δολοφόνους χρυσαυγίτες"

< 2 λεπτά
29.11.18 • 07:09
#Tags:

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς καλεί μαθητές, γονείς και καθηγητές σε ξεσηκωμό ενάντια στον φασισμό. Δεν χαρίζουμε τα παιδιά μας στους δολοφόνους Χρυσαγίτες, ούτε σε αυτούς που σαν όψιμοι πατριώτες ζητάνε από τα παιδιά μας να γίνουν το όχημά τους στους βρόμικους σχεδιασμούς τους.

Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις ελλείψεις σε καθηγητές, αίθουσες και εξοπλισμό, με το νέο ν/σ της κυβέρνησης που μετατρέπει ακόμα περισσότερο το σχολείο σε εξεταστικό κέντρο, που στέλνει πελατεία στα φροντιστήρια, που αναγκάζει τους εργαζόμενους γονείς και μαθητές να βάζουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπως και όλες οι προηγούμενες έχουν κάνει τη χώρα μας ένα απέραντο ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο, έχουν δώσει γη και νερό στα γεράκια του πολέμου βάζοντας τον λαό μας σε μεγάλους κινδύνους. Την ώρα που μας λένε ότι για τα σχολεία δεν έχουν λεφτά, έδωσαν δισεκατομμύρια στο ΝΑΤΟ. 

Δεν αφήνουμε να εκφραστεί το εθνικιστικό- ρατσιστικό δηλητήριο της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας της ΧΑ και άλλων φασιστοειδών, δηλαδή των πιο καλών παιδιών των αφεντικών, που δε διστάζουν να το ξερνούν στα παιδιά των εργατών και των λαϊκών στρωμάτων. Αυτών που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, που επιτίθενται σε εργάτες Έλληνες και μετανάστες όταν διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Αυτών που δε βγάζουν τσιμουδιά για τα πραγματικά προβλήματα στα σχολεία, για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, και προσπαθούν να παρασύρουν τα παιδιά μας σε ψευτοκινητοποιήσεις για το Μακεδονικό.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle