Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
118

Δευτέρα 18/1 αρχίζουν οι εγγραφές για τον Ημι-Μαραθώνιο Αθηνών

< 2 λεπτά
14.01.16 • 20:11
#Tags:

Δευτέρα 18/1 αρχίζουν οι εγγραφές για τον Ημι-Μαραθώνιο Αθηνών

Την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, ανοίγουν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, ο οποίος θα γίνει στις 20 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αγώνας αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων δρομέων, οι οποίοι Ημιμαραθωνιος Αθηναςθα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια γιορτή της πόλης και να κάνουν ένα δυνατό αγώνα, που θα αποτελέσει την αρχή για συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Την Δευτέρα θα ανοίξουν ακόμη οι εγγραφές για το 5άρι και το 3άρι. Οι δρομείς θα πρέπει να μεριμνήσουν άμεσα για την εγγραφή τους, προκειμένου να προλάβουν μία από τις 7.000 θέσεις στον Ημιμαραθώνιο, τις 9.000 στο 5άρι και τις 4.000 στο 3άρι. Παράλληλα με τον Διεθνή αγώνα θα γίνει και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου.

Πηγή segas.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle