Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
166

Δεν είχε άδεια η παιδική χαρά στα Ιωάννινα

< 2 λεπτά
20.04.15 • 17:16
#Tags:

Δεν είχε άδεια η παιδική χαρά στα Ιωάννινα

Δεν είχε εκδοθεί πιστοποίηση για την δυνατότητα λειτουργίας της παιδικής χαράς στο Δήμο Ιωαννίνων όπου πρόσφατα ένα παιδί έχασε τον αντίχειρά του. Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωση το Υπουργείο Εσωτερικών που εξέδωσε απόψε.   

"Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι παιδικές χαρές οφείλουν να λάβουν ειδική πιστοποίηση, η οποία τσουληθραχορηγείται από το Υπουργείο Εσωτερικών κατόπιν τριπλού ελέγχου: πρώτον, της Τεχνικής Υπηρεσίας του οικείου Δήμου, δεύτερον, ενός εκ των διαπιστευμένων προς τη διενέργεια ελέγχων φορέων από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης και, τρίτον, της τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου Παιδικών Χαρών της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Όσες δε παιδικές χαρές δεν διαθέτουν την αντίστοιχη πιστοποίηση πρέπει να σφραγιστούν.

Ειδικότερα δε, σε σχέση με την παιδική χαρά του Δήμου Ιωαννιτών, στην οποία έλαβε χώρα το πρόσφατο ατύχημα, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή δεν διαθέτει την απαιτούμενη κατά τα ανωτέρω πιστοποίηση, λόγω προβλήματος που διαπιστώθηκε σε ένα από τα όργανα αυτής και σύμφωνα με την αλληλογραφία του Υπουργείου με την αρμόδια Αποκεντρωμένη Διοίκηση" αναφέρει η ανακοίνωση.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle