Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
268

Δηλώσεις συμμετοχής για το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Θήβας

< 1 λεπτό
25.09.18 • 16:12
#Tags:

Ο Δήμος Θηβαίων καλεί κάθε ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  να συμμετέχει στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων παρέχει δωρεάν μαθήματα διδακτικής ενίσχυσης για τους οικονομικά αδύναμους μαθητές και απευθύνεται σε εκείνους που φοιτούν στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, με κύριο κριτήριο ένταξης των ενδιαφερομένων στο πρόγραμμα το οικογενειακό εισόδημα, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη παράγοντες, όπως η οικογενειακή κατάσταση, τα κοινωνικά προβλήματα, οι αναπηρίες και τα προβλήματα υγείας.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να στηρίξουν εθελοντικά την κοινωνική αυτή δράση καλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση είτε στο Πρωτόκολλο του Δήμου Θηβαίων (Κύπρου 3, γραφεία πλησίον Δημοτικού Πάρκινγκ), είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση dimosthivas@thiva.gr, προσκομίζοντας αντίγραφα τίτλων σπουδών  από 24/9 έως 5/10/2018.

Η αίτηση συμμετοχής είναι αναρτημένη εδώ: https://drive.google.com/file/d/15EFRi1BqMFfwkIAmbzhIy9LeakTSeTD8/view

Το προσφερόμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι συνάρτηση της συμμετοχής και των ειδικοτήτων των εθελοντών καθηγητών, επομένως για να λειτουργήσει   προαπαιτούμενη είναι η συμμετοχή και η πρόθεσή των καθηγητών να συμβάλλουν σ' αυτό το κοινωνικό έργο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle