Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
76

Δημιουργία Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Θήβα

< 1 λεπτό
01.09.16 • 11:10
#Tags:

Υπογράφηκε από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας η ίδρυση κέντρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στη Θήβα. Ικανοποιείται έτσι ένα αίτημα χρόνων του Δήμου Θηβαίων και της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης.

Είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ του Γ.Γ. του Υπουργείου, κ. Παντή, του Βουλευτή Βοιωτίας, κ. Θηβαίου και του Δημάρχου Θήβας, κ. Νικολάου, στην οποία διαπιστώθηκε η πληρότητα του φακέλου μελέτης του έργου και η ωριμότητα του αιτήματος, προϊόντων σημαντικής δουλειάς εκπαιδευτικών και φορέων της πόλης των Θηβών.

Οι εκπαιδευτικές, οικολογικές και κοινωνικές προεκτάσεις του σημαντικού αυτού έργου, ενός από τα δύο νέα κέντρα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στη χώρα, θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για την πόλη, αναδεικνύοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές της.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle