Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
216

Δημιουργική προσφορά για το Νηπιαγωγείο Ορχομενού

< 2 λεπτά
05.12.16 • 19:40
#Tags:

Η έμπνευση και η δημιουργία όταν γίνονται όχημα για την κοινωνική προσφορά τότε δεν μπορεί παρά τα αποτελέσματα να δίνουν ισχυρά μηνύματα αλλά και σημαντική υλική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Μια τέτοια δράση θα γίνει την Κυριακη 11 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα, από %ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b9%cf%89-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b7το κατάστημα της πολυτάλαντης και δημιουργικής Φιλιώς Χαλιώτη η οποία προσφέρει τα υλικά και τις γνώσεις της δωρεάν, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα "Αλεξάνδρας έδεσμα" (Τσιρονίκος).   

Ο στόχος της εκδήλωσης από την διοργανώτρια είναι η προσφορά, ενόψει των Χριστουγέννων, μέσα από ένα δημιουργικό  απόγευμα στη διάρκεια του οποίου θα γίνουν κατασκευές με νήματα και θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. 

Οσοι θα συμμετάσχουν θα προσφέρουν για την είσοδό τους 5 ευρώ τα οποία θα δοθούν στο Νηπιαγωγείο Ορχομενού για τις ανάγκες του και προς όφελος των παιδιών μας. 

%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b9%cf%8e-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b7

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle