Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
167

Δημοτικές εκλογές. Πούλου στη Λιβαδειά, Ντασιώτης στην Αλίαρτο με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ

< 1 λεπτό
03.01.19 • 08:29
#Tags:

Τους πρώτους 99 υποψηφίους δημάρχους που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει η “Αυγή”, την ώρα που ο κομματικός μηχανισμός προετοιμάζεται για τη μεγάλη αυτοδιοικητική αναμέτρηση του Μαϊου 2019.

Κεντρική απόφαση του κόμματος ήταν η εκ νέου στήριξη των δημάρχων που το 2014 αναδείχθηκαν με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και έδωσαν στις πόλεις τους το στίγμα της αριστερής, προοδευτικής διοίκησης. Παράλληλα, πρόκειται να υποστηριχθούν όσοι ήταν επικεφαλής παρατάξεων το 2014, αλλά και οι νέοι επικεφαλής. Ενώ, στο πλαίσιο της διεύρυνσης, ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει υποψηφιότητες που επιλέχθηκαν μετά από την προγραμματική σύγκλιση των αυτοδιοικητικών παρατάξεων.

Στη Λιβαδειά ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της υποστήριξης επιτυχημένων δημάρχων που κέρδισαν με την υποστήριξή του στις εκλογές του 2014, υποστηρίζει τη Γιώτα Πούλου. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να δώσει τη στήριξή του σε 19 εν ενεργεία δημάρχους, οι οποίοι έχουν επιλέξει να δοκιμαστούν εκ νέου στις επικείμενες εκλογές. Η απόφαση αυτή ήρθε μετά από συμφωνία μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων για κοινή κάθοδο στη βάση συμπεφωνημένου προγράμματος. Σε αυτό το πλαίσιο, θα υποστηριχθεί Γιώργος Ντασιώτης για το Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle