Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
192

Δημ Μωρίκης: Σεβόμαστε την ιστορία της ΑΕΟ, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας

< 3 λεπτά
17.07.17 • 19:44
#Tags:

«Δεν ήρθαμε για να είμαστε περαστικοί. Ήρθαμε γιατί σεβαστήκαμε την μεγάλη ιστορία της ομάδας και θα το διαπιστώσετε όλοι σας ότι έχουμε και σχέδια και όραμα για την ομάδα» τόνισε ο Δημήτρης Μωρίκης σε συνέντευξη του στο stereasports.

Ο πρόεδρος της Αθλητικής Ενωσης Ορχομενού (ΑΕΟ) μιλησε για τους στόχους και τον σχεδιασμό λέγοντας επιπλέον πως σε αυτό είναι σύσσωμη όλη η νέα διοίκηση της Α.Ε.Ο. και πάνω σε αυτό το πλάνο αρχίζει να δουλεύει.

Να πούμε εδώ ότι ο Δημήτρης Μωρίκης δεν είναι άγνωστος στο χώρο του ποδοσφαίρου αφού κατά καιρούς έχει ασχοληθεί διοικητικά με ομάδες της περιοχής όπως όταν ήταν πρόεδρος τόσο στον Ηνίοχο Λιβαδειάς όσο και στον Ατρόμητο Λιβαδειάς αργότερα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η προσπάθεια ξεκίνησε από τον Διονύση Φαραντόπουλο και σε αυτό βοήθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κώστας Νίκας. Εγώ, ο Δημήτρης Μπούρας, ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ο Κώστας Σωτηρόπουλος, ο Λουκάς Καραπατούχας, ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου και ο Λουκάς Γκικόπουλος ήμασταν παιδικοί φίλοι και αποφασίσαμε με τα άλλα παιδιά μόνο και μόνο για την αναβάθμιση του αθλητισμού στον Ορχομενό να πάμε και να πάρουμε την ομάδα.

Κασάπης Μπούρας Μωρίκης ΑΕΟ

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να δώσουμε το βάρος στις ακαδημίες της ομάδας. Να μαζέψουμε παιδιά από την ευρύτερη περιοχή και να αναδείξουμε ταλέντα. Άλλωστε η πρόσληψη του Μιχάλη Κασάπη λέει πολλά και είναι και πολυτέλεια για μας αλλά πιστεύω ότι έτσι θα πάμε μπροστά.

Στην προσπάθεια που κάνουμε θέλω να τονίσω ότι δεν περισσεύει κανένας. Τους θέλουμε όλους κοντά μας να βοηθήσουν απ’οπουδήποτε μπορούν. Ο πρωταθλητισμός για μας τουλάχιστον φέτος δεν είναι αυτοσκοπός αλλά αν έρθει στην πορεία δεν θα πούμε και όχι. Μην μας βάζετε τον τίτλο του φαβορί. Αυτό μπορεί να έρθει μέσα από την δουλειά που θα γίνει και η παρουσία του προπονητή μας Χρήστου Θεοχάρη πιστεύω ότι εγγυάται κάτι τέτοιο αφού όπου κι αν έχει εργαστεί έχει δείξει και αφήσει έργο.

Εμείς θέλουμε να παίξουμε σωστό και καλό ποδόσφαιρο με ισονομία και αξιοκρατία στο πρωτάθλημα και όπου πάμε. Θα σεβαστούμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο όπως θέλουμε να μας σεβαστούν και αυτοί.

Εμείς δεν ήρθαμε στον Ορχομενό για να περάσουμε την ώρα μας και να φύγουμε. Ήρθαμε γιατί έχουμε όραμα για την ομάδα. Και αυτό θα φανεί στην πορεία. Αλλά θέλουμε και την βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου και των φορέων του Ορχομενού που όπως δείχνει αγαπάει την Α.Ε.Ο. και αυτό πρέπει να το δείξει και έμπρακτα. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε έτσι ώστε η ομάδα να πάρει τη θέση που της αξίζει».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle