Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
115

Διαβουλεύσεις για τα σκουπίδια της επαρχίας Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
03.03.15 • 19:13
#Tags:

Διαβουλεύσεις για τα σκουπίδια της επαρχίας Λιβαδειάς

Συνάντηση για την διαχείριση των απόβλητων στην περιοχή της Λιβαδειάς θα έχει την ερχόμενη Τετάρτη 11 Μαρτίου στο παλιό δημαρχείο της Λιβαδειάς ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης με δημάρχους της περιοχής.
Η συνάντηση είναι συνέχεια μετά την ενημέρωση για τα απόβλητα που είχαν σήμερα η Δήμαρχος Κιβαδειάς Γιώτα Πούλου, ο βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Σταθάς με τον κ Γιάννη Τσιρώνη τον οποίο ενημέρωσαν για την μετατροπή σε Ανώνυμη Εταιρεία του περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) και την μεταφορά απορριμάτων στον ΧΥΤΑ Λιβαδειάς των Δήμων Δελφών και Αμφίκλειας-Ελάτειας.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle