Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
98

Διακίνηση ναρκωτικών με το ΚΤΕΛ

< 1 λεπτό
25.04.17 • 19:46
#Tags:

Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων και ερευνών για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών κατάφεραν χθες (24-04-2017) το μεσημέρι, να εντοπίσουν και συλλάβουν έναν 25χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε σημαντική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε να επιβαίνει σε λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. το οποίο τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση.

Κατά την πραγματοποίηση προσωρινής στάσης του λεωφορείου, σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διενεργήθηκε έλεγχος στις αποσκευές του 25χρονου, όπου σε σακίδιο πλάτης που έφερε μαζί του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον σακούλα, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1.010) γραμμαρίων.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκε επίσης ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle