Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
119

Διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής

< 1 λεπτό
16.02.15 • 20:04
#Tags:

Διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής

Με το σκεπτικό ότι εκκρεμεί στη δικαιοσύνη η υπόθεση της Χρσής Αυγής η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικράτειας, απέρριψε τους ισχυρισμούς της Χρυσής Αυγής και απαγορεύουν κάθε είδους οικονομικής ενίσχυσης-χρηματοδότησης προς την Χρυσή Αυγή.  

Η απόφαση στηρίχτηκε στον νόμο 4203/2013 ο οποίος αναφέρει ότι «σε περίπτωση άσκησης ποινικής δίωξης και επιβολής προσωρινής κράτησης αρχηγού κόμματος ή του ενός πέμπτου των βουλευτών ενός κόμματος για τα αδικήματα της εγκλήματα οργάνωσης, κ.λ.π., αναστέλλεται προσωρινά η κρατική χρηματοδότηση και η οικονομική ενίσχυση». Σε περίπτωση έκδοσης αμετάκλητου απαλλακτικού βουλεύματος ή αμετάκλητης αθωωτικής απόφασης αίρεται αναδρομικά η αναστολή και δίδεται η χρηματοδότηση αναδρομικά και άτοκα στο κόμμα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle