Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
129

Διακρίσεις αθλητών σε Ρυθμική και Μπάντμιντον

< 1 λεπτό
26.04.17 • 12:07
#Tags:

Η αθλήτρια του ΓΑΣ Λιβαδειάς Ιωάννα Γκαλαμέλου , μαθήτρια τουΓΕΛ Αγίου Γεωργίου, κατάκτησε τη 2η θέσς στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Γ. Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη μια διάκριση είχαμε, αυτή τη φορά από την αθλήτρια στο Badminton της Αναγέννησης Λιβαδειάς, Ελίνας Μπάρτζου, ή οποία κατέκτησε την 3η θέση στο αγώνισμα του μικτού, με συμπαίκτη τον Μιχαήλ Μάριο Μπούλιο του Φ.Ε.Ο. Θήβας, σε διεθνείς αγώνες  στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Σημειώνουμε ότι το ίδιο αθλητικό ζευγάρι είχε κατακτήσει την 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα V19 που διεξήχθη στην Ανδριανούπολη Τουρκίας.

Τους παραπάνω συγχαίρουν η  Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου και o Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σωτήρης Καρβούνης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle