Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
112

Διαμαρτυρία αγροτών στο Δημαρχείο Ορχομενού τη Δευτέρα 18/7

< 1 λεπτό
17.07.16 • 16:56
#Tags:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 18 Ιουλίου οι αγρότες της περιοχής Ορχομενού στις 10:00 στο Δημαρχείο της πόλης σύμφωνα με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Ορχομενού.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για την παροχή νερού άρδευσης στη Κωπαΐδα από Δημαρχειο Ορχομενούτον Μόρνο το οποίο δεν επαρκεί για να ποτίσουν τα χωράφια τους. Υποστηρίζουν ότι το ποσοστό παροχής ύδατος από τον Μόρνο έχει μειωθεί σε ποσοστό της τάξης περίπου 60%.

Ο Αγροτικός Σύλλογος πραγματοποιελι τη συγκέντρωση στο Δημαρχείο
ζητώντας την αρωγή του Δήμου και την υποστήριξή του για τη λύση του ζητήματος προς κάθε υπεύθυνο και πρωτίστως στην Περιφέρεια η οποία έχει την διαχείριση της άρδευσης του Κωπαϊδικού πεδίου.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle