Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
109

Διαμαρτυρία ΕΛΜΕ Βοιωτίας για τη δίωξη των 80 Βοιωτών για τα διόδια

< 2 λεπτά
02.05.17 • 18:31
#Tags:

Σε δίκη οδηγούνται περίπου 80 πολίτες της Βοιωτίας, γιατί στις 17 Ιουλίου 2014 συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν τα Εργατικά Κέντρα Θήβας και Λιβαδειάς, μαζί με αρκετά πρωτοβάθμια σωματεία, για την υποβάθμιση των Δομών Υγείας του Νομού.

Στη συγκεκριμένη διαμαρτυρία συμμετείχαν και οι Δήμοι Θήβας, Λιβαδειάς και Αλιάρτου καθώς και πλήθος άλλων συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων του Νομού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Οδό, στο ύψος των διοδίων και παρευρέθηκε πλήθος κόσμου.

Παρά την παλλαϊκότητα του αιτήματος και του κοινωνικού χαρακτήρα του - αφού είναι γνωστή η εξελισσόμενη διάλυση των δομών Υγείας λόγω των μνημονιακών πολιτικών - οι συμπολίτες μας διώκονται για παραβάσεις, με μοναδικό στοιχείο τους αριθμούς κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που είχαν σταθμεύσει στους παράδρομους της Εθνικής Οδού !!

Μεταξύ των «κατηγορουμένων» είναι η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Βοιωτίας Ρηγοπούλου Χριστίνα και ο συνάδελφος Παπαδημητρίου Αναστάσιος.

Η ΕΛΜΕ Βοιωτίας καταγγέλει τη δίωξη των συμπολιτών μας, που διαμαρτύρονταν για την υποβάθμιση των δομών Υγείας. Όταν ποινικοποιούνται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, που οργανώνονται από πλήθος φορέων, τότε φτάνουμε στο σημείο να αγωνιζόμαστε για δημοκρατία και ελευθερία σε μια «δημοκρατική» κοινωνία !!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΕΙΑΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ       ΜΗΤΡΑΤΖΟΥΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle