Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
110

Διαμαρτυρία Συνταξιούχων στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
09.06.16 • 08:00
#Tags:

Πραγματοποιήθηκε χθες 8 Ιουνίου στις 10.00 το πρωί, συγκέντρωση των συνταξιούχων Λιβαδειάς που οργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των συνταξιουχικών οργανώσεων ΙΚΑ, Δημοσίου και ΟΑΕΕ, για τα αντιασφαλιστικά μέτρα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την απαξίωση του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς.

Στη συγκέντρωση, εκτός των συνδιοργανωτών, παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν, εκπρόσωπος των απεργούντων νοσοκομειακών γιατρών καθώς και εκπρόσωπος των απεργούντων εκπαιδευτικών.

Μετά την συγκέντρωση, με μισθωμένο λεωφορείο και ιδιωτικά οχήματα, οι συμμετέχοντες μετακινήθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης όπου, συναντήθηκαν με εκπρόσωπο του προσωπικού ασφαλείας των απεργών νοσηλευτών και στην συνέχεια επισκέφθηκαν την διοίκηση και επέδωσαν το ψήφισμα της συγκέντρωσης. Ταυτόχρονα, ομάδες συγκεντρωμένων, μοίρασαν σε όλο το νοσοκομείο την ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής για τα συνεργαζόμενα Συνταξιουχικά Σωματεία ΙΚΑ-Δημοσίου-ΟΑΕΕΣΕΑ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle