Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
148

Διεθνής Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης στη Θήβα

< 1 λεπτό
11.10.15 • 08:17
#Tags:

Διεθνής Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης στη Θήβα  

Μέχρι τις 4 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η Διεθνής Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης, που διοργανώνει η οργάνωση «Σφίγγα»  στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ των Κρυμμένων Θηβών- Σφίγγα 2015 ΣΦΙΓΓΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗκαι η οποία εγκαινιάστηκε στις 4 Οκτωβρίου από τον Δήμαρχο Θήβας Σπύρο Νικολάου.

Η έκθεση, με τη συμμετοχή δεκάδων φημισμένων εικαστικών καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, περιλαμβάνει  έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κατασκευές,  video τέχνη, video ντοκουμέντα land art με τίτλο LANDGRAPHIE.

Παράλληλα με την έκθεση  προβάλλονται κινηματογραφικές ταινίες και ντοκουμέντα με τον τίτλο "GREEK WAVES", που αφορούν μια κριτική σύνοψη ταινιών Ελλήνων Σκηνοθετών, που επιμελείται η Ιταλίδα επιμελήτρια Dores Sequenia, ενώ υπάρχει και ειδικό αφιέρωμα στον Θόδωρο Αγγελόπουλο.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle