Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
130

Διευκρινίσεις Πούλου για το ψήφισμα ΠΕΔ

< 2 λεπτά
05.02.16 • 07:33
#Tags:

Η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου και η Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνα Κοσκοβόλη, αποσαφηνίζουν με δήλωση την θέση που εξέφρασαν και τις προσθήκες που πρότειναν στο ψήφισμα της Περιφερειακής Ενότητας Δήμων Στερεάς Ελλάδας σχετικά με τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

"Σχετικά με το ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας (συνεδρίαση της 1/2/2016) για τις κινητοποιήσεις των αγροτών και με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι:

Το ψήφισμα ήταν ομόφωνο ως προς τα βασικά του σημεία, εκτός μιας τροποποίησης που αφορά Γιωτα Πούλουτην πρόταση 2 του ψηφίσματος, που εμείς ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προτείναμε “τον άμεσο και ουσιαστικό διάλογο, προκειμένου να δοθεί βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση του ζητήματος του ασφαλιστικού”.

Επίσης, προτείναμε την προσθήκη “απαιτείται αναδιάρθρωση του Ο.Γ.Α. εκ βάθρων, όπως και της γεωργίας και της κτηνοτροφίας σταδιακά και με κριτήρια ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα”.
Επειδή, διαφωνούμε με το ψήφισμα έτσι όπως δημοσιοποιήθηκε από την Π.Ε.Δ., ζητήσαμε την άμεση τροποποίησή του.

Δήμαρχος Λεβαδέων
Γιώτα Πούλου

Δημοτική Σύμβουλος
Κατερίνα Κοσκοβόλη"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle