Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
80

«Δικαίωμα στο αύριο»

< 4 λεπτά
08.01.17 • 06:49
#Tags:

«Δικαίωμα στο αύριο» Γ.Πολυράκης Εκδόσεις Ψυχογιός 2016 σελ. 366

Γράφει : Ο Κώστας Τραχανάς

Η Άννα Μπεσόν ήταν προκλητικά όμορφη .Ξανθιά μαλλιά, όμορφα αμυγδαλωτά μάτια στο χρώμα του μελιού. Πρόσωπο οβάλ, χείλη σαρκώδη , φιλήδονα. Ψηλή με λεπτή μέση.

Η Άννα είναι η πρώτη ξαδέλφη της γυναίκας του τσιφλικά Κώστα Καραδήμου και γνωρίζει τον νεαρό γιατρό Χάρη Καμαριανό. Από την πρώτη στιγμή έχει δείξει απροκάλυπτα ότι ο νεαρός της άρεσε κι οι φλογερές ματιές που του έριχνε δεν είχαν αφήσει τον Καραδήμο σε ησυχία.

Ο Καραδήμος την διεκδικεί και αυτός. Η ζήλια κατέτρωγε τα σωθικά του , επειδή αρκετά χρόνια ήταν κρυφά αλλά αγιάτρευτα %ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%af%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bfερωτευμένος μαζί της , την ποθούσε απελπισμένα , αλλά ήξερε ότι δε θα γινόταν ποτέ δική του , αφού ήταν ξαδέλφη της γυναίκας του.

Όταν κατάλαβε ότι η Άννα είχε περάσει την νύχτα στο δωμάτιο του νεαρού γιατρού , κατάλαβε ότι ο Χάρης θα γινόταν ένας επικίνδυνος ανταγωνιστής του. Μια μέρα είδε κρυφά τον Χάρη να κάνει έρωτα με τη γυναίκα που ποθούσε. Τώρα περίμενε την ώρα που θα τον σκότωνε ή θα τον χτυπούσε εκεί που θα τον πονούσε πιο πολύ κι από τον θάνατο.

Η ζωή του Χάρη κινδύνευε από τον τυφλωμένο από ζήλια Καραδήμο. Ο τσιφλικάς είχε προετοιμάσει σχολαστικά την εκδίκησή του χωρίς να βιάζεται .Είχε βρει τον τρόπο να εκδικηθεί τον νεαρό ιατρό .

Ο Χάρης γνωρίζεται και παντρεύεται την όμορφη Αγνή. Οι δυο νέοι έχουν να παλέψουν την εκδικητικότητα του αδίστακτου τσιφλικά.
Ο Καραδήμος κατορθώνει να κάνει κατάσχεση της περιουσίας της οικογένειας του Κυριάκου Καραδήμου ,πατέρα του Χάρη, για ένα δάνειο που τους είχε δώσει, να πληρώσουν την τράπεζα. Και πετυχαίνει όλη την οικογένεια Καραδήμου, να τους πάρει κολίγους στο τσιφλίκι του …

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα γεμάτο πίστη στον άνθρωπο.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ γεννήθηκε στα Σφακιά της Κρήτης. Τέλειωσε τη Στρατιωτική Ιατρική και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, του οποίου είναι διδάκτωρ. Πήρε %cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%82την ειδικότητα του χειρουργού και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στη χειρουργική των αγγείων στο νοσοκομείο Hammersmith του Λονδίνου.

Σήμερα εργάζεται ως χειρουργός στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει. Έχει δημοσιεύσει ογδόντα τρεις επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά, έχει κάνει δεκάδες ανακοινώσεις σε ιατρικά συνέδρια και έχει πάρει μέρος στη διοργάνωση πολλών συνεδρίων. Είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας, της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, της Ιατρικής Εταιρείας Θεσσαλονίκης, της Εταιρείας Ιατρών Λογοτεχνών και της Εταιρείας Συγγραφέων Βορείου Ελλάδος, ενώ έχει διατελέσει μέλος του Διεθνούς Κολεγίου των Χειρουργών. Στα μαθητικά του χρόνια ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη δημοσιογραφία στα Χανιά και είχε γράψει δύο θεατρικά έργα που παίχτηκαν σε μαθητικές παραστάσεις. Ακόμη ένα θεατρικό έργο έγραψε όταν ήταν φοιτητής, το οποίο παίχτηκε από φοιτητές κατά τη διάρκεια της φοιτητικής εβδομάδας. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν άλλα 16 βιβλία του συγγραφέα.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle