Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
205

|

ΔΙΟΡΘΩΣΗ στις έδρες του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού. Εκκρεμούν ενστάσεις

< 2 λεπτά
07.06.19 • 19:48
#Tags:

Οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι μάρτυρες αλλά και αμείλικτοι αν δεν τους υπολογίσεις σωστά.

Αναφερόμαστε σχετικά με τους σταυρούς και ποιοι εκλέγονται στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορχομενού και ειδικά, για τη μεταφορά και τον υπολογισμό των... "υπολοίπων" και τους υπολογισμούς των εδρών σε Ορχομενό και Ακραίφνιο.

Ενας αναριθμητισμός "έβαλε" κάποιους στο Δημοτικό Συμβούλιο και άλλους τους "έβγαλε".

Να ζητήσουμε μια μεγάλη συγνώμη για την αναστάτωση και να διορθώσουμε, με τη σειρά μας, το λάθος.

Στη Δημοτική Ενότητα Ακραιφνίου οι έδρες είναι:

Συνέπεια και πράξη έδρες 3

Επανεκκίνηση Τώρα έδρες 2

Πορεία Προοπτικής έδρα

Μετά από αυτή την εξέλιξη ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ η κα Ιωάννα Κωνσταντίνου με 398 ψήφους από τον συνδυασμό του κ Νταβαλούμη από τη Δημοτική Ενότητα Ακραιφνίου και ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ο κ Γιάννης Κόκκινος (259 ψήφοι) από τη Δημοτική Ενότητα Ορχομενού.

Από τον συνδυασμό της κας Καράλη ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ στο Ακραίφνιο ο κ Δημήτρης Ποταμιάς (461 ψήφοι) και ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ο κ Λουκάς Τριανταφύλλου (257 ψήφοι) από την ΔΕ Ορχομενού.

Να σημειώσουμε ότι εκκρεμούν ενστάσεις σχετικά με τις εκλογή και την κατανομή εδρών και είναι πολύ ΠΙΘΑΝΟ να γίνει ανακατανομή οπότε θα ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ για την οριστική σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle