Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
154

Δυσκολεύει η παραμονή για την ΑΕΟ

< 2 λεπτά
17.01.15 • 19:52
#Tags:

Ήττα με 4-1 η ΑΕΟ

Ήττα της ΑΕΟ στην Αράχοβα από την τοπική ομάδα «Παρνασσός» με 4-1. Έμεινε στους 5 βαθμούς μετά από 16 αγωνιστικές και τα πράγματα δυσκολεύουν για την παραμονή στην Α κατηγορία της Βοιωτίας.
Α.Ε._Ορχομενού_logoΔεν μπόρεσε η ΑΕΟ να εκμεταλλευτεί τις ήττες των ουραγών Ύπατου στην έδρα του από την Ενωση με 3-1, του Απόλλωνα Ακραιφνίου από τον Κιθαιρώνα με 2-1 και να πλησιάσει έστω τους συνοδοιπόρους της στην ουρά της βαθμολογίας η οποία για μια ακόμη αγωνιστική παρέμεινε ίδια ενώ ο Παναλίαρτος συνέχισε το αρνητικό του ρεκόρ, χωρίς νίκη σε 16 αγωνιστικές.
Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται θριαμβευτικά η Θήβα που έχει 46 βαθμούς με 15 νίκες και μία ισοπαλία ενώ έχει διαφορά 12 βαθμών από τους δεύτερους Κιθαιρώνα και Παρνασσό!
Την επόμενη αγωνιστική (17η) η ΑΕΟ παίζει εντός έδρας με τον Απόλλωνα Ακραιφνίου και εννοείται ότι πλέον δεν υπάρχουν άλλα αποτελέσματα για αυτή εκτός από νίκες. Θα τα καταφέρει;

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle